Pages

Sunday, 28 August 2011

Samat Hari Raya...:)

Salam.. lama dah tak menulis.. di kesempatan ini, ana ingin mengucapkan Selamat Hari Raya..:) FUH!! penat... Ana btl2 pnt ni mata pun mcm taknk bkk dh...nak tau sbb pe pnt?? duk buat popia pedas, sorg2 lak tu, PA takde.. dr mula menggulung sapa lah menggoreng.. penatkan??
   Niat mlm ni ana nak tulis sesuatu yg bersifat jiwang.. hehehe. Tapi seyes, mmg apa yg ana nak tulis ni mm dh lama dh. Ana nak tulis utk sumeone, tapi ana tak mmpu nak bg kat dia.. So ana coret la kat sini.. tapikan ana rasa bkn harini lah. Myb utk nxt post....Insyallah.. k jupe lagi.. salam

Tuesday, 23 August 2011

BERBUKA???

Seperti sedia maklum, setiap hari selasa jadual kelasku teramatlah padat (w/u pagi tu free bnyk hehehe).Hbs je kelas trs buat ibadat senyap.. tapi kekadang bila mana ada meeting, SABOR JE LA!!!..
Dijadikan cerita bulan pose ni lagi bertmbah padat sampai nak separuh nyawa ku bertarung kelas sana sini... Fuh!!! penat yg teramat sgt sehingga tekak ni haus giler. Time tu mmg rasa nak berbuka dh. Tapi ku tahan punya tahan sambil baca surah Al-Khauthar lalu gosok pada tekak yg kering ni.. ditambah lak dgn sokongan kakak Comelku ini, akhirnya Alhamdulillah time berbuka, ku berbuka dgn penuh nikmatnya... hehe. Tu lah nikmat pose. Trima kasih Ya Allah kerana memberiku kekuatan utk bertahan hingga hujung nyawa...ngee~~~~~~~~
 

Sunday, 21 August 2011

Assalamualaikum sume..:)

Salam sume. apa kaba? sihat? :).. ni ana punya blog.. apa sbb ek ana buat blog ni yea? Hmmm.... sbb kat blog ni ana boleh luahkan apa yg ana rasa dlm hati ini. Sbb tu nama blog ni ASRARUL QOLBI..:)..  Selain itu ana jgk akan berkongsi beberapa perkara dlm blog ni. Perkara apa? itu ana tak dpt pk lagi. Ana hrp dgn blog ni, ana menjadi mkn dewasa dan harap jugak apa yg ana akan tulis kelak sumenya dalam redha, rahmat dan kasih sayang Allah.. Sbb Allah itu Maha Melihat setiap yg kita lakukan samada secara terang-teranagan atau secara sembunyi..

Kepada sesiapa yg terjupe blog ana, tau terbaca blog ana boleh la nak like tau just nak singgah je. Ana tak kisah apa yg korng sume akan pk pasal ana slps baca blog ni sbb ana dh bg HINT awal2 yg apa ana kan tulis dlm blog ni, berkaitan hdp ana dr semasa ke semasa InsyaALLAH. Bersangka baik itu adalah lebih baik...:)

ok sampai sini dahalu.. Insyallah kita jupe lagi.. cha cin cau.. Salam alaik.