Pages

Sunday, 21 August 2011

Assalamualaikum sume..:)

Salam sume. apa kaba? sihat? :).. ni ana punya blog.. apa sbb ek ana buat blog ni yea? Hmmm.... sbb kat blog ni ana boleh luahkan apa yg ana rasa dlm hati ini. Sbb tu nama blog ni ASRARUL QOLBI..:)..  Selain itu ana jgk akan berkongsi beberapa perkara dlm blog ni. Perkara apa? itu ana tak dpt pk lagi. Ana hrp dgn blog ni, ana menjadi mkn dewasa dan harap jugak apa yg ana akan tulis kelak sumenya dalam redha, rahmat dan kasih sayang Allah.. Sbb Allah itu Maha Melihat setiap yg kita lakukan samada secara terang-teranagan atau secara sembunyi..

Kepada sesiapa yg terjupe blog ana, tau terbaca blog ana boleh la nak like tau just nak singgah je. Ana tak kisah apa yg korng sume akan pk pasal ana slps baca blog ni sbb ana dh bg HINT awal2 yg apa ana kan tulis dlm blog ni, berkaitan hdp ana dr semasa ke semasa InsyaALLAH. Bersangka baik itu adalah lebih baik...:)

ok sampai sini dahalu.. Insyallah kita jupe lagi.. cha cin cau.. Salam alaik.

No comments:

Post a Comment