Pages

Tuesday, 23 August 2011

BERBUKA???

Seperti sedia maklum, setiap hari selasa jadual kelasku teramatlah padat (w/u pagi tu free bnyk hehehe).Hbs je kelas trs buat ibadat senyap.. tapi kekadang bila mana ada meeting, SABOR JE LA!!!..
Dijadikan cerita bulan pose ni lagi bertmbah padat sampai nak separuh nyawa ku bertarung kelas sana sini... Fuh!!! penat yg teramat sgt sehingga tekak ni haus giler. Time tu mmg rasa nak berbuka dh. Tapi ku tahan punya tahan sambil baca surah Al-Khauthar lalu gosok pada tekak yg kering ni.. ditambah lak dgn sokongan kakak Comelku ini, akhirnya Alhamdulillah time berbuka, ku berbuka dgn penuh nikmatnya... hehe. Tu lah nikmat pose. Trima kasih Ya Allah kerana memberiku kekuatan utk bertahan hingga hujung nyawa...ngee~~~~~~~~
 

No comments:

Post a Comment